.
ГОДИШЕН СОСТАНОК НА IAAO И ВИЕНСКАТА КОНВЕНЦИЈА ЗА СКАПОЦЕНИ МЕТАЛИ
ГОДИШЕН СОСТАНОК НА IAAO ...

Во периодот од 8 до 12 Септември 2015 година во ...

Техничка помош за подготовка на проекти за Бирото за метрологија
Техничка помош за ...

На 29.06.2015год. во просториите на Бирото за ...

25 години Еуроимпекс
25 години Еуроимпекс

На ден 04.02.2015 година претставници на Бирото ...

Нова лабораторија за акустика
Нова лабораторија за ...

Бирото за метрологија е проширено со уште една ...

Работна посета во Софија Р.Бугарија
Работна посета во Софија ...

На 24.07.2014 година на покана од овластената ...

ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ФЕДЕРАЛНАТА АГЕНЦИЈА ЗА МЕТРОЛОГИЈА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА ...

Денес, 23.05.2014 година, Директорот на Бирото за ...

naslovna-r

akreditacija-0

Регистрирај се

dms-0

homologacija-0

upisi-0

logoBIPM-RB

euramet

oiml

welmec

iaaojpg