Menu

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021 ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА-БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈА

30/07/2021 by
 1. УПР 01 01 В01 000, Ниво В1, Советник во одделение за физички и механички величини…..1 извршител

Вид на образование: Електротехника, хемиска технологија, физика

Паричен нето износ на збирот од делот на плата за степен на образование и делот на плата за ниво: 26.277,00 денари.

Сите кандидати треба да ги исполнуваат следните:

Општи услови

Посебни услови

Општи работни компетенции

Распоред на работно време

Вид на образование: Средно образование – средно машинско училиште, гимназија, средно економско училиште

Паричен нето износ на збирот од делот на плата за степен на образование и делот на плата за ниво: 16.495,00 денари

Сите кандидати треба да ги исполнуваат следните:

        Општи услови

        Посебни услови

Општи работни компетенции

Распоред на работно време

Заинтересираните административни службенiци поднесуваат писмено пополнета пријава и докази за податоците содржани во пријавата, преку архивата на Министерство за економијаБиро за метрологија до одделението за човечки ресурси, како и на службената електронска адреса bom@bom.gov.mk најдоцна до рокот, утврден во овој оглас.

Кандидатот кој внел лажни податоци во пријавата се дисквалификува од натамошна постапка. Потребната документација да се достави во затворен коверт на следнава адреса:

Министерство за економија-Биро за метрологија

Бул. Јане Сандански 109а, 1000 Скопје

(со назнака “интерен оглас за унапредување”) Рокот за пријавување на кандидатите на јавниот оглас ќе трае пет (5) дена, од денот на објавувањето.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com