Menu

ОДЛУКА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021

ОДЛУКА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021 ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА-БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈА Линк кон документот

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 2/2021

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 2/2021 ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА-БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈА Линк кон документот   Одлука-Аљил Осман Одлука Бианка Магнутова-Стоилковска Одлука Ванчо Кацарски  

ПРИЈАВА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021

До   Одделение за управување со човечки ресурси ПРИЈАВА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021 1. Име и презиме: ________________________________________________ 2. Реден број, ниво и назив на работното место за кое аплицира: _________________________________________________ 3. Тековно место и ниво: ___________________________________________________ 4. Работно искуство: ___________________________________________________ Прилози: __________________________________________________ Кандидатите, согласно член 49, став 4 од Законот за административни службеници […]

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021 ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА-БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈА

УПР 01 01 В01 000, Ниво В1, Советник во одделение за физички и механички величини…..1 извршител Вид на образование: Електротехника, хемиска технологија, физика Паричен нето износ на збирот од делот на плата за степен на образование и делот на плата за ниво: 26.277,00 денари. Сите кандидати треба да ги исполнуваат следните: Општи услови да е […]

20 МАЈ 2021 Година – СВЕТСКИ ДЕН НА МЕТРОЛОГИЈАТА

20 Мај – Светскиот ден на метрологијата е годишен настан со кој се одбележува влијанието на мерењето врз нашите секојдневни животи. Овој датум е избран во знак на потпишување на Метарската Конвенцијата на 20 мај 1875 година, што претставува и почеток на официјална меѓународна соработка во област на метрологијата. Овој договор претставува основа за воспоставување […]

ОДЛУКА ЗА ВИСИНАТА И НАЧИНОТ НА НАПЛАТУВАЊЕТО НА НАДОМЕСТОКОТ ЗА УСЛУГИТЕ ШТО ГИ ВРШИ БИРОТО ЗА МЕТРОЛОГИЈА И ОВЛАСТЕНОТО ПРАВНО ЛИЦЕ

Со оваа одлука се определува висината и начинот на наплатувањето на надоместокот за услугите што ги вршат  Бирото  за  метрологија (во натамошниот текст:  Биро)  и  овластеното правно лице и тоа за: калибрација на еталони, меѓулабораториска споредба на еталони, оцена на сообразност на типот на мерилата, оцена на сообразност на мерилата со суштествените барања, испитување на […]

Финасиски извештај за 2020 година

Биланс на состојба Министерство за економија – Биро за метрологија за 2020 година  

20 МАЈ – СВЕТСКИ ДЕН НА МЕТРОЛОГИЈАТА

20 Мај – Светскиот ден на метрологијата е годишен настан со кој се одбележува влијанието на мерењето врз нашите секојдневни животи. Овој датум е избран во знак на потпишување на Метарската Конвенцијата на 20 мај 1875 година, што претставува и почеток на официјална меѓународна соработка во област на метрологијата. Овој договор претставува основа за воспоставување […]

Соопштение

Соопштение за плата и измена на вредност на бод и работен час

Финасиски извештај за 2019 година

Биланс на состојба Министерство за економија – Биро за метрологија за 2019 година

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com