Menu

Учество во спроведување на активност на садење на садници 26.12.2018 год.

Според заклучокот на 109-тата седница на Владата на Република Македонија изнесен во Извадок од Нацрт-записникот, одржана на 14.12.2018 година, Точка 3: Прашања и предлози, каде се задолжуваат министерствата и органите во нивен состав, во текот на декември 2018 година и јануари и февруари 2019 година, да спроведат најмалку по една акција за борба против аерозагадувањето […]

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ИНСТУТУТОТ ЗА МЕТРОЛОГИЈА НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Бирото за метрологија, како Национална Метролошка Институција на Република Македонија, на 27 Август 2018 година, во Скопје, потпиша Меморандум за соработка со Инстутутот за метрологија на Босна и Херцеговина (ИМБиХ). Меморандумот за соработка го потпишаа директорот на Бирото за метрологија, г-ѓа Мерита Мустафаи  и  г-н Зијад Џемиќ,  директор на ИМБиХ. Двете институции се носители на […]

Отчетност за трошења

Отчетност за трошења на Бирото за метрологија за период од 01.12.2017 до 30.05.2018 година  

Биланс на пригодите и разходите

Биланс на приходите и разходите за 2017 година

Годишен план за јавни набавки

Годишен план за јавни набавки во 2018 година во Бирото за метрологија.  

Биланс на состојба

Биланс на состојба за 2017 година

Соопштение за вредноста на бодот

Според соопштението број 4.1.18.15 од 22.02.2018 година на Државниот завод за статистика на Република Македонија, просечната исплатена месечна нето плата по вработен за 2017 година изнесува:

Буџет за 2018

Буџет за 2018 година “Службен весник на РМ 196 од 2017”

Биланс состојба

Биланс на состојба 31.12.2016 година Биланс на состојба 31.12.2016 година

Годишен план за јавни набавки

Годишен план за јавни набавки за 2017 година во Бирото за метрологија

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com