Menu

Обраќање на директорот

12/03/2019 by

Почитувани,
Добредојдовте на интернет страницата на Бирото за метрологија.
 

Овде ќе најдете информации за нашата организациона поставеност, начинот на работа, капацитети, проекти и активности, како и закони, подзаконски акти, формулари и обрасци поврзани со работата на Бирото за метрологија.

Метролошкиот систем и Бирото за метрологија како национална метролошка институција се клучна основа за инфраструктурата на државата и една од најзначајните потпори на научниот и технички прогрес.

Поаѓајќи од основните функции на Бирото за метрологија за директно или индиректно обезбедување на заштитата на животната средина и природата, општата техничка безбедност, непречената размена на стоки и услуги, заштитата на потрошувачите, ќе се трудиме да Ве информираме за сите активности, задачи и можности на Бирото за метрологија, преку редовно ажурирање на нашата интернет страница.

Се надевам дека содржините на страницата ќе ви понудат корисни информации.

Со почит,

Директор
Роберт Василкоски

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com