Menu

ПРИЈАВА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021

30/07/2021 by

До  

Одделение за управување со човечки ресурси

ПРИЈАВА ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 1/2021

1. Име и презиме:

________________________________________________

2. Реден број, ниво и назив на работното место за кое аплицира:

_________________________________________________

3. Тековно место и ниво:

___________________________________________________

4. Работно искуство:

___________________________________________________

Прилози:

__________________________________________________

Кандидатите, согласно член 49, став 4 од Законот за административни службеници (“Службен Весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18 и “Службен Весник на Република Северна Македонија” бр. 275/2019 и 14/20), можат да ги приложат следниве докази во скенирана форма: – Потврди за успешно реализирани обуки и/или – Потврди за успешно реализирано менторство (како ментор или менториран административен службеник). Под материјална и кривична одговорност потврдувам дека податоците во пријавата се точни, а доставените докази се верни на оригиналот.

Датум __________________ година      Скопје  ___________________

____________________________________

Подносител на пријавата

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com