Menu

Одржан Теам Билдинг на вработените од Бирото за метрологија.

20/10/2015 by

Во период од 16.10 до 18.10.2015 година во Хотел Манастир – Берово беше одржан Теам Билдинг на вработените од Бирото за метрологија, каде беше одржано советување и обуки на вработените од Бирото за метрологија.

Обуката беше организирана од страна на Мотива – центар за менаџмент консалтинг образование и обука на тема “Комуникација со корисници и испорака на врвна услуга, управување со време и зголемување на продуктивноста на работно место”.

За време на обуката активно учество земаа сите вработени од Бирото за метрологија и се здобија со сертификати за успешно завршена обука на горе наведената тема.
Теам Билдингот беше можност за дружење и надоградба на меѓуколегијалните односи на вработениете во Бирото.

{gallery}stories/galerii/tb_berovo,limit=0,random=1,width=200,height=150,gap_h=15,gap_v=15,displayarticle=0,caption=0,images,resize_images=1,height_image=600,ratio_image=1,images_new=1, image_info=0{/gallery}

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com