Menu

Известување во врска со верификација за мерила

23/01/2017 by

Поради екстремно ниските температури во Република Македонија кои веќе траат подолг период, Ве известуваме дека верификацијата на мерила кои мерат и се наоѓаат во надворешни услови нема да се врши се додека температурите не станат соодветни за вршење на мерења во надворешни услови, односно мерењата кои се вршат во надворешни услови да вида во согласност со метролошкие прописи.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com