Menu

Национален еталон за време и фреквенција

16/03/2017 by

Лабораторијата за време и фреквенција на почетокот на февруари месец 2017 година започна официјално со испраќање на податоците од Атомскиот часовник до BIPM Франција. После валидација на доставентие резултати од страна на BIPM објавени се резултатите од нашиот национален еталон за време и фреквенција во Circular T публикацијата под реден број 350 која ја формира и дистрибуриа секој месец.
Резултатите можете да ги погледнете на веб страна на BIPM на следниот линк

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com