Menu

Учество во спроведување на активност на садење на садници 26.12.2018 год.

27/12/2018 by

Според заклучокот на 109-тата седница на Владата на Република Македонија изнесен во Извадок од Нацрт-записникот, одржана на 14.12.2018 година, Точка 3: Прашања и предлози, каде се задолжуваат министерствата и органите во нивен состав, во текот на декември 2018 година и јануари и февруари 2019 година, да спроведат најмалку по една акција за борба против аерозагадувањето и заштита на животната средина и тоа да го направат во координација со Министерство за животна средина и просторно планирање, локалните самоуправи и граѓанските организации, а за акцијата што ќе ја спроведат соодветно да ја информираат јавноста;

Ве информираме дека Бирото за метрологија во координација и организација на Општина Аеродром, зеде учество во спроведување на активност на садење на садници во своја непосредна околина (пред Базаро Аеродром).

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com