Menu

MBLEDHJA E KATËRT NË EURAMET BOD WGCB

14/07/2022 by

Në periudhën prej 28-29 tetor 2019, në organizim të Byrosë për Metrologji, në Shkup, u mbajt takimi i katërt vjetor i Grupit Punues për Përforcimin e Kapaciteteve të Institutit Kombëtar Metrologjik, i formuar në kuadër të EURAMET (Organizata Evropiane e Institutet Kombëtare Metrologjike). Qëllimi i këtij grupi pune është forcimi i kapaciteteve të institucioneve, transferimi i njohurive dhe shkëmbimi i përvojave në drejtim të zhvillimit të një infrastrukture të përshtatshme metrologjike në Evropë, duke udhëhequr njëkohësisht nevojat e përdoruesve në industri, duke siguruar konkurrencën ndërkombëtare si dhe mbështetjen e shteteve anëtare në përmbushjen e kërkesave të tyre kombëtare, nëpërmjet forcimit të bashkëpunimit dhe promovimit dhe zbatimit të Programit Evropian për kërkime në fushën e metrologjisë.

Në takim marrin pjesë përfaqësues të disa institucioneve kombëtare të metrologjisë, anëtarë të EURAMET, COOMET (Bashkëpunimi Euroaziatik në Institucionin Kombëtar të Metrologjisë), si dhe përfaqësues të BIPM (Byroja Ndërkombëtare e Peshave dhe Masave), WELMEC dhe shumë të tjerë.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com