Menu

Memorandum mirëkuptimi i nënshkruar me Qendrën e Metrologjisë të Mbretërisë së Spanjës

14/07/2022 by

Sot, më 13 nëntor 2015, në Madrid të Mbretërisë së Spanjës, drejtori i Byrosë së Metrologjisë së Republikës së Maqedonisë, z.Dimitar Parnardžiev dhe Dr. Fernando Ferrer Margalef, drejtor i Qendrës së Metrologjisë të Mbretërisë së Spanjës, nënshkroi Memorandumin e Mirëkuptimit. Fushat kryesore të parashikuara nga Memorandumi i Mirëkuptimit që u nënshkrua sot janë nxitja e bashkëpunimit në shkëmbimin e njohurive, pjesëmarrja në projekte kërkimore-shkencore dhe projekte krahasimi ndërlaboratorike, si dhe transferimi i njohurive nëpërmjet organizimit të trajnimit dhe pjesëmarrjes së punonjësve në seminare, si dhe zhvillim dhe njohje me metoda dhe teknika të reja matëse në punën e përditshme. Memorandumi paraqet kornizën, gjegjësisht përcakton bashkëpunimin më të iniciuar me Qendrën për Metrologji në Mbretërinë e Spanjës, me qëllim që metrologët në RMV të kenë qasje në trajnime të larta, si dhe ekspertë nga Spanja që të mund të transferojnë njohuritë e tyre dhe përvojë, me mundësinë e ngritjes shkencore të ofruar nga ky institucion i lartë.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com