Menu

FUSHA E ZGJERUAR E AKREDITIMIT TË LABORATORIVE TË KALIBRIMIT

14/07/2022 by

Laboratorët e kalibrimit të Byrosë për Metrologji rritën fushën e akreditimit për tre matje shtesë – lagështia relative, matjet akustike dhe matjet elektrike. Pas përfundimit të suksesshëm të vlerësimit mbikëqyrës të lartpërmendur me zgjerimin e akreditimit në përputhje me MKS EN ISO/IEC 17025, të kryer nga Instituti për Akreditim i Republikës së Maqedonisë dhe ekspertë teknikë në fushat e lartpërmendura nga Drejtoria për Masa dhe Metalet e Çmuara – Instituti Kombëtar Metrologjik i Republikës së Serbisë.

Sistemi i menaxhimit të cilësisë në përputhje me MKS EN ISO/IEC 17025 është akredituar nga IARM që nga viti 2012 dhe në fund me zgjerimin e fushës së akreditimit, janë akredituar laboratorët për kalibrim në këto fusha: masë, ngarkesë dhe rrjedhje, temperatura dhe lagështia relative, presioni, madhësia elektrike dhe matjet akustike.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com