Menu

Успешно завршен состанокот на Бордот на директори од работната група на ЕУРАМЕТ

06/10/2023 by

Успешно завршен состанокот на Бордот на директори од работната група на ЕУРАМЕТ

Денес успешно го завршивме тридневниот годишен состанок на Бордот на директори од работната група на ЕУРАМЕТ, чиј домаќин беше Бирото за метрологија на РСМ. Имавме плодна средба со активно учество на сите учесници кои беа физички присутни од Германија, Литванија, Естонија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Молдавија, Обединетото Кралство, Ирска, Португалија, Финска, Хрватска, Чешка, Црна Гора но и со онлајн поврзување се вклучија и многу претставници на метролошки институти од други европски земји.
Градењето на капацитетите на метролошките институти останува еден од приоритетите како за другите институти, така и за Бирото за метрологија на Република Северна Македонија!
Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com