Menu

Mbaroi me sukses takimi vjetor i Bordit të Drejtorëve nga grupi i punës së EURAMET!

06/10/2023 by

Mbaroi me sukses takimi vjetor i Bordit të Drejtorëve nga grupi i punës së EURAMET!

Me sukses përmbyllëm sot takimin vjetor treditor të Bordit të Drejtorëve nga grupi i punës së EURAMET, nikoqir i të cilit ishte Byroja për Metrologji e RMV-së.
Ishte një takim i frytshëm me pjesëmarrje aktive të të gjithë pjesëmarrësve, si të atyre që ishin me prezencë fizike nga Gjermania, Lituania, Estonia, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Molldavia, Mbretëria e Bashkuar, Irlanda, Portugalia, Finlanda, Kroacia, Republika Çeke, Mali i Zi, poashtu edhe me lidhje online u inkuadruan edhe shumë përfaqësues të instituteteve metrologjike nga vendet tjera të Evropës.
Ndërtimi i kapaciteteve të instituteve metrologjike, mbetet një nga prioritet si për institutet tjera, ashtu edhe për Byronë për Metrologji të Repubikës së Maqedonisë së Veriut!
Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com