Menu

ОДЛУКА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА ВИСИНАТА И НАЧИНОТ НА НАПЛАТУВАЊЕ НА НАДОМЕСТОКОТ ЗА УСЛУГИТЕ ШТИ ГИ ВРШИ БИРОТО ЗА МЕТРОЛОГИЈА И ОВЛАСТЕНОТО ПРАВНО ЛИЦЕ

20 МАЈ – СВЕТСКИ ДЕН НА МЕТРОЛОГИЈАТА

20 МАЈ – СВЕТСКИ ДЕН НА МЕТРОЛОГИЈАТА Темата за Светскиот ден на метрологијата во 2022 година е Метрологијата во дигиталната ера. Оваа тема е избрана затоа што дигиталната технологија ја револуционизира нашата заедница и е еден од највозбудливите трендови во општеството денес. Навистина пошироко, метрологијата, науката за мерење, игра централна улога во научните откритија и […]

Ministry of economy-Bureau of metrology. Re-evaluation report 2022

Во период од 05-07.04.2022 год. во Лисабон, Португалија, се одржа Годишен состанок на ЕУРАМЕТ – Техничкиот комитет за квалитет (EURAMET TC-Q), на кој Бирото за метрологија го преставуваа Директорот на Бирото за метрологија, г-ѓа Мерита Мустафаи и Менаџерот за квалитет на Бирото за метрологија, г-ѓа Бианка Мангутова-Стоилковска. Оваа година, согласно правилата за ре-евалуација на Системот […]

Соопштение за вредноста на работен час и бод 2022

Финасиски извештај за 2021 година

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com