Menu

Byroja për Metrologji, nikoqire e takimit vjetor të Bordit të Drejtorëve nga EURAMET!

06/10/2023 by

Byroja për Metrologji, nikoqire e takimit vjetor të Bordit të Drejtorëve nga EURAMET!

Shkupi, respektivisht Byroja për Metrologji e RMV-së, këto tre ditë është nikoqire e Takimit vjetor të Bordit të Drejtorëve nga Grupi i Punës EURAMET për ngritjen e kapaciteteve të instituteve të metrologjisë nga vendet evropiane. 

Në fjalën përshëndetëse drejtori Selami, si nikoqir i këtij eventi të rëndësishëm, theksoi ndër të tjera se Byroja e Metrologjisë duhet të vazhdojë të ndjekë praktikën e përbashkët të BE-së, të përcaktuar në rregullat dhe procedurat e EURAMET. 

Kjo lidhet ngushtë me krahasimin e standardeve kombëtare për matjen dhe njohjen e metodave të kalibrimit dhe testimit, e cila arrihet me pjesëmarrjen aktive në projektet EMPIR dhe EURAMET, për krahasimet ndërlaboratorike dhe prezantimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë në Komitetin Teknik të Cilësisë.

 

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com