Menu

EMPIR 19RPT02 Real Mass

13/06/2023 by

EMPIR 19RPT02 Real Mass

Më datë 13 dhe 14 qershor, në Torino, po mbahet takimi vjetor i partnerëve pjesëmarrës në projektin EMPIR për ndarjen e kilogramit të njësisë së masës.

Takimi organizohet nga Instituti Metrologjik i Italisë (INRIM), dhe në takim marrin pjesë 11 shtete përfaqësues të Institutit Metrologjik, anëtarë të plotë të EURAMET.

Byroja e Metrologjisë përfaqësohet nga drejtori Avdul-Selam Selami dhe punonjësit e laboratorit të masës.
Duke pasur parasysh faktin se projekti është tashmë në fazën përfundimtare, e cila duhet të përfundojë deri në fund të vitit, në dy ditët e ardhshme partnerët duhet të përmbledhin rezultatet e detyrave të parashikuara dhe të bien dakord për afatet për dorëzimin e rezultateve për raportet teknike, të cilat duhet t’i dorëzohen komiteteve EMPIR dhe EURAMET.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com