Menu

EURAMET TC-Q (Komiteti Teknik i Cilësisë)

25/04/2023 by

EURAMET TC-Q (Komiteti Teknik i Cilësisë)

pajtueshmëri me procedurat për punë të Komitetit Teknik të Cilësisë së Euramet, EURAMET TC-Q, në periudhën prej 28 deri më 30 mars të vitit 2023, në Bern të Zvicrës, në Institutin Federal të Metrologjisë METAS, u mbajt takimi vjetor i komitetit të cilësisë, me synimin për të vërtetuar  Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë në Institutin Kombëtar të Metrologjisë dhe institutet përcjellëse, nëpërmjet shqyrtimit të raporteve vjetore të dorëzuara dhe diskutime me të gjitha vendet anëtare të EURAMET.

Puna e qendrës laboratorike të Byrosë së Metrologjisë dhe të gjitha ndryshimet në Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë, për një periudhë 1-vjeçare, u prezantua përmes një raporti vjetor, i cili u pranua nga komiteti i ekspertëve të EURAMET TC-Q (Komiteti Drejtues), pa asnjë vërejtje apo mospërputhje.

Pas takimit vjetor të EURAMET TC-Q, në kuadër të udhëtimit zyrtar, Delegacioni i Byrosë së Metrologjisë i udhëhequr nga drejtori Abdul-Selam Selami ka zhvilluar takim edhe me ambasadoren e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Zvicër, Shkëlqesia e saj Melehate Muftarovska, ku u diskutua për ndërmjetësimin dhe ndihmën e Ambasadës sonë në marrëveshjet bilaterale ndërmjet Byrosë së Metrologjisë dhe Institutit Federal të Metrologjisë METAS, në fushën e metrologjisë shkencore, industriale dhe juridike.

 

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com