Menu

GOOD PROGRESS ACHIEVED IN THE AREA OF METROLOGY

20/12/2012 by

Во Извештајот за напредокот на Република Македонија за 2012 година изготвен од Европската Комисија и Советот за „ Стратегијата за проширување 2012-2013“,во поглавјето 4 – „Способност да се превземат обврските со членството“, во делот на Слободно движење на стоки, Метрологија нотиран е  значителен напредок во 2012 година ( стр. 26 од извештајот).

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com