Menu

ИНФОРМАЦИЈА ДО СИТЕ ОВЛАСТЕНИ СЕРВИСИ ЗА ВАГИ

12/10/2012 by

Ве информираме дека сметано од денешна дата, 12.10.2012 година, за непречена реализација на контролата и верификацијата на мерилата тип МЕХАНИЧКИ ВАГИ СО ДОДАТНИ ТЕГОВИ, потребно е пристапот кон делот (деловите) со кој се обезбедува нагодување на вагата, да е (се) соодветно заштитен(и) т.е да се обезбедат услови за ставање жиг пломба на истиот (те).
Доколку при проверка на мерилата се утврди дека не е постапено по нашето барање, мерилата НЕМА ДА СЕ ВЕРИФИКУВААТ.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com