Menu

Laboratoritë për kalibrim të Byrosë për Metrologji, janë të besueshëm në rezultatet nga matja!

19/10/2023 by

Më 17 dhe 18 tetor, nga ana e Trupit Nacional për Akreditim u bë riakreditimi i laboratorëve për kalibrim. Ekipin për vlerësim e përbëjnë Vlladimir Janevski nga Instituti për Akreditim të RMV-së në rolin e vlërësuesi udhëheqës dhe Prof. D-r Davor Zvizdiç – Kryetar i Komitetit Teknik për kualitet të EURAMET, në rolin e vlerësuesit për temperaturë, lagështi relative dhe shtypje. Pas mbarimit të vlerësimit, ekipi përsëri e konfirmoi sistemin për udhëheqjen me kualitetin dhe besimin në rezultatet nga matja, të cilat i japin laboratoritë e kalibrimit në Byronë për Metrologji.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com