Menu

Pjesëmarrje në takimin vjetor të komitetit Teknik të EURAMET për Masat dhe Sasitë që po mbahet në Bruksel!

22/09/2023 by

Pjesëmarrje në takimin vjetor të komitetit Teknik të EURAMET për Masat dhe Sasitë që po mbahet në Bruksel!

Në Bruksel – Drejtori i Byrosë për Metrologji bashke me punonjësit e laboratorit për masë po marrin pjesë në takimin vjetor të Komitetit Teknik të Euramet për Masat dhe Sasitë e përafërta, i cili mbahet në Institutin e Metrologjisë Kombëtare të Belgjikës.

Në kuadër të këtij Komiteti Teknik, gjatë këtyre ditëve do të mbahet takimi i partnerëve nga projekti EMPIR për ndarjen e njësisë së masës 1 kg.  Në takime do të prezantohen aktivitetet e projektit, duke përfshirë Byronë e Metrologjisë së RMV-së, e cila ka punuar gjatë muajve të fundit për përgatitjen e një dokumenti strategjik për laboratorin e masës dhe ndërkrahasimet, për të krahasuar aftësitë matëse të kalibrimit të BM me partnerët tjerë.

Qëllimi përfundimtar do të jetë ngritja e nivelit të kalibrimit të peshave të klasës E1.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com