Menu

Седница на метролошкиот совет

19/09/2012 by

На 19 Септември (среда) со почеток во 16 :00 часот во просториите на Бирото за метрологија се одржа триесет и петтата седница на Метролошкиот совет во нов состав на Бирото за метрологија на Република Македонија, на состанокот директорот на Бирото за метрологија даде поздравен збор и информира за тековните активности на Бирото за метрологија, воедно се обрати претседателот и тим лидерот на проектот од ИПА 2008 и отворија дискусија по предлог националната стратегија за метролошката инфраструктура до 2020 година изработена од проектот за јакнење на капацитетите на Бирото за метрологија.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com