Menu

Vizita e nxënësve në Byronë për Metrologji

01/12/2022 by

Më 30.11.2022, Byroja e Metrologjisë kishte një vizitë nga nxënësit Sh.M.P. “Maria Kiri – Sklodovska”-Shkup. Nxënësit u njohën me punën e Byrosë së Metrologjisë, veçanërisht me punën e laboratorëve. U prezantuan laboratorët për materialet referente, për testimin e cilësisë së karburantit dhe për zërin dhe akustikën. Nxënësve dhe kujdestari i klasës u njohën me pajisjet në laboratorë dhe iu tregua funksionimi i disa aparateve dhe rezultatet e matjeve të kaluara.

Switch The Language
  Scroll Up

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com